Näytetään tuotteet 1-30 / 119

Kartell

Olemme Suomen Kartell flagstoren (Kasarmikatu 21, 00130 Helsinki) oma verkkokauppa. Suomen laajin Kartell-tuotteiden varasto mahdollistaa nopean toimitusajan 2-4 arkipäivässä useimpien tuotteiden osalta. Tilaustuotteiden toimitusaika noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Verkkokaupan kautta tilattaessa on hyvä huomioida se, että Kartell-muovituotteiden värit ovat hyvin mallikohtaisia. Mikäli sinulla on kysyttävää väreistä tai tuotteista, tule käymään Kartell flagstoressa tai soita liikkeeseen puh 09 611420.

Verkkokauppamme hintoihin ei lisätä mitään toimituskuluja. Hinnat sisältävät toimituksen annettuun osoitteeseen koko manner-Suomessa.

Kartell on italialainen yritys, joka yhdistää korkeatasoisen muoviteknologian ja designhuonekalujen valmistuksen. Yritys on perustettu vuonna 1949 Milanossa. Kaikki Kartell-tuotteet valmistetaan Italiassa. Luovuus ja teknologia, laatu ja innovatiivisuus, glamour ja toiminnallisuus ovat Kartellin tuotteiden ja toiminnan avainsanoja. Kartell tekee yhteistyötä huippusuunnittelijoiden, kuten Philippe Starck, Patricia Urquiola, Piero Lissoni ja Antonio Citterio kanssa.

Tutustu koko valikoimaan: www.kartell.it