Swedese

Swedese on klassinen ruotsalainen huonekaluvalmistaja, jonka tuotteet soveltuvat sekä julkitiloihin että koteihin. Swedese on perustettu vuonna 1945, ja yrityksen toiminta-ajatus on pysynyt samana kuusikymmentä vuotta. Yrityksen tavoitteena on luoda kauniita huonekaluja, jotka kestävät aikaa ja joiden juuret ovat modernissa skandinaavisessa muotoilussa. Swedesen tunnetuin tuote on Yngve Ekströmin vuonna 1956 suunnittelema Lamino -nojatuoli. Kalusteiden muotoilijat yhdistävät töissään sekä tulevaisuuden suuntaukset että ajattomat arkkitehtuurin ideaalit.

Swedese-tuotteista löydät best-seller valikoiman verkkokaupastamme. Swedese-tuotteiden toimitusajat ovat noin 5-8 vkoa tilauksesta. Swedese-tuotteilla on 5 vuoden valmistustakuu.

Verkkokaupan hintoihin ei lisätä toimituskuluja. Hinnat sisältävät toimituksen annettuun osoitteeseen koko manner-Suomessa.

Mikäli et löydä etsimääsi Swedese-tuotetta verkkokaupastamme, ota yhteyttä meihin tai tule tutustumaan maahantuojan myyntinäyttelyyn Helsingin Katajanokalle: Nomart Oy, puh 09 661 477, www.nomart.fi

Tutustu koko valikoimaan: www.swedese.se